DPF и EGR

EGR или DPF Почистване

249лв
Промоцията е валидна до края на месец Май.2019

Специалната TerraClean пенлива течност се разпенва с въздуш от компресор до образуване на силно активна пяна, която директно се въвежда в двигателя, EGR или DPF и почиства всичко по пътя си без нужда от демонтиране на части.

Моментален ефект – по-спокойна работа на двигателя, по-малък разход на гориво и повече мощност.

Редовна Цена – 350лв

Почистване на EGR – Клапан рециркулация на изгорелите газове

Рециркулация на изгорелите газове и филтър за твърди частици

EGR (рециркулация на изгорелите газове) системи могат да се запушват с въглеродни натрупвания (отлагания), които могат да предизвикат намаляване на мощността, прекъсване, гъст дим и увеличение на разхода на гориво при дизеловите автомобили.

Почистващи системи на EGR традиционно участват отстраняване компонент и почистване на ръка или замяна, които са едновременно трудоемки и скъпи ремонти.

НО вече не …

Нашата нова ТераКлийн (TerraDiesel EGR) ЕГР система за почистване дава възможност да се почисти и възстанови рециркулацията на изгорелите газове (EGR), без да е необходимо да се демонтира двигателя  или други части на автомобила. Инструментът работи чрез прилагане ТерраКлийн ЕГР (TerraDiesel EGR) и впръскване на препарат в системата за отстраняване на упорити въглеродни отлагания, които причиняват запушването на системата.

 

Предимства на услугата:

  • Премахва въглеродни отлагания (натрупвания) от системата на EGR
  • Връща динамиката
  • Подобрява икономията на гориво
  • Намалява вредните емисии от превозните средства
  • Решава проблеми на турбо с променлива геометрия като „залепване“
  • Почиства DPF (филтър за твърди частици)

 

Почистване на DPF (филтър за твърди частици)

DPF (филтър за твърди частици) почистване:

Модерните дизелови превозни средства вече са оборудвани с DPF (филтър за твърди частици) като стандарт, като част от европейските правила, които влязоха в сила преди пет години.

Когато шофирате, сажди и въглеродни натрупвания се отлагат по стените на филтъра и запушват порите на филтъра. Този слой от сажди може да се изгаря по време на процеса на регенерация на шофиране при постоянна скорост за продължителен период от време, като например пътуване по магистрала. По време на кратки пътувания или градско шофиране дизеловите автомобили не достигат до необходимата температура, за да може изпускателната регенерация да се проведе качествено. Ако регенерацията не се получава често (или ако автомобилът е на доста километри),  във филтъра започват да се отлагат сажди и след време се блокира от тях. Когато филтърът блокира или е на път да се запуши, ремонтите за отстраняване на проблема стават доста скъпи.

Нашата патентована система за почистване DPF означава, че ние можем да почистим DPF, без да е необходимо отстраняването му, следователно спестявате пари и се наслаждавате на автомобила си в пълна мощност.