Въпроси

TerraClean често задавани въпроси

По-долу можете да видите някои от най-често задаваните въпроси за нашите услуги. Ако въпросът, който търсите, не е в долния списък, тогава се свържете през страницата ни във Фейсбук, телефона или електронната поща и ние ще се радваме да ви отговорим.

 • Какво е ТераКлийн ?
 • Какво ще направим, когато дойдете при нас ?
 • ТераКлийн по-добър избор ли е от нормалните добавките за двигатели?
 • Колко струва услугата ?
 • Може ли да се използва ТераКлийн за всяко превозно средство ?
 • Може ли да се използва за автомобили с газова уредба (пропан-бутан и метан)
 • Кога да направя първата ТераКлийн процедура ?
 • Имам няколко превозни средства, може ли да получа отстъпка ?
 • Как мога да предотвратя натрупване на въглерод в системата ?
 • Дали ТераКлийн може да развали уплътнения Nickel Silicon Carbinde на двигателя ?
 • Може ли ТераКлийн да повреди превозното ми средство ?
ТераКлийн е услуга, която ще почисти въглерода и други отлагания (като сажди и нагар), които се натрупват в двигателя. По този начин възстановява ефективността, мощността, динамиката, подобрява разхода на горивото и намалява вредните емисии на превозното Ви средство.
Ние ще свържем вашия автомобил към ТераКлийн машина (бензин или дизел). Машината ще започне да подава гориво на превозното Ви средство. ТераКлийн премахва въглерода, използвайки високо рафинирано гориво и патентована технология, а не разтворители. ТераКлий е с висок негативен заряд, изгорелите газове остават негативно заредени и продължават да прочистват позитивно заредените отлагания през целия път до края на изпускателната система. ?
Да. ТераКлийн е уникална технология за почистване. Тя не е само химия, системата използва патентована технология. ТераКлийн почиства от върха на дюзите до края на изпускателната система. Така почиства и системата за рециркулация на изгорелите газове и филтъра за твърди частици (EGR и DPF).
Цената може да видите в категорията „Цена“. Цената на услугата зависи от това какво точно трябва да бъде почистено, варира от 119лв до 250лв.
Да, технологията може да се прилага на Мотоциклети, Автомобили (бензинови и дизелови), Микробуси, Автобуси, Камиони, Лодки, Селскостопански машини както и други средства (машини) с двигатели с вътрешно горене.
Да, разбира се. Повечето автомобили, работещи с АГУ, са работели преди това само на бензин. Тогава са се натрупали въглеродни отлагания. *Автомобилите с директен бензинов инжекцион (FSI, TFSI, TSI ..), преправени с АГУ, страдат от доста проблеми, причинени от въглеродните натрупвания.
Препоръчваме Ви да правите тази процедура през 25 000 км. Главно зависи от начина на употреба на автомобила – ако автомобилът се използва често на магистрала, тогава въглеродните отлагания са по-малко, но ако се използва по-често в градски условия, тогава натрупването на въглерод е в пъти по-голямо.
Може да получите отстъпка, за повече информация, може да ни пишете във Фейсбук страницата или се свържете с нас на посочения телефон за връзка.
Ако използвате качествено горивото, ще помогне за намаляване на образуването на въглерод, но факт е, че въглеродното изграждане е естествен продукт от процеса на горене на горива, затова естествено ще се натрупа отново, но в по-малки количества.
Те се намират на няколко марки като Ягуар, Ауди и БМВ и настоящите Порше 911. ТераКлийн няма да причини увреждане на покритието Nikasil. Ние работим с помощта на високо рафинирани горива, няма вредни химикали или добавки.
Краткият отговор е – не, не може да повреди превозното Ви средство. ТераКлийн използва високо рафинирано гориво, което не може да причини никакви повреди по вашия двигател или на компоненти по него. ТераКлийн ще премахне въглерода, който се е натрупвал с продължение на времето във вашия двигател, както и по компонентите му, които са причина за спадане на мощността и динамиката на работа на двигателя.